Ajutor
Contul meu Proiecte Print Contact
NOUL SITE
Digital Marketing
Design Concept
AGENDE CALENDARE
Like US
PRINTURI MARI
Nu aveti produse in cos | Moneda: RON, EUR
Cautare
Cautare avansata


Catalogul Printings

Click aici pentru a downloada catalogul Printings.Newsletter

Pentru abonare introduceti adresa de e-mail in campul de mai jos.

Termeni si conditii

S.C Xtel Com S.R.L.
Romania, Brasov, 60 Carpatilor str., MIP-XTL 156 ,AC 500096

Cititi cu atentie Termenii de Utilizare ai Printings.ro si ai celorlalte magazine proprietate a susnumitei firme. Termenii de Utilizare reglementeaza accesul si utilizarea site-urilor. Prin accesarea sau utilizarea magazinelor online sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de Utilizare si orice restrictii, sau norme care pot fi postate in legatura cu sectiuni specifice sau servicii ale magazinelor virtuale . Printings.ro isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Conditii de Utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni de Utilizare de fiecare data cand accesati acest site.

Beneficiarul va preda in scris, prin Comanda sa, toate informatiile necesare, materialele sau machetele grafice ce doreste a fi folosite, in timp util, inainte de data stabilita pentru acordul de forma finala al comenzii ( BE ) sau data de realizare stabilita de livrare.

Nerespectarea termenului de predare sau furnizarea neconforma din punct de vedere tehnic sau gresita a informatiilor, materialelor sau machetei exonereaza de raspundere printings.ro in ceea ce priveste nerealizarea respectivei comenzi in termenele stabilite, chiar daca aceasta a fost achitata in prealabil. Daca este cazul, Beneficiarul va suporta costurile suplimentare generate de intarzieri.

Beneficiarul se obliga sa precizeze in scris, daca este necesar sau solicitat de printings.ro, acordul la forma finala a comenzii ( BE ), orice modificare ulterioara revenind exclusiv ( diferenta de costuri, timp ) in sarcina Beneficiarului.

Orice diferend datorat neprecizarii corespunzatoare a BE este considerat a fi din culpa Beneficiarului si cade exclusiv in sarcina acestuia.
Textele si mesajele publicitare sunt difuzate sub unica responsabilitate a Beneficiarului si trebuie sa se conformeze legislatiei romane in vigoare. Orice informatie neconforma cu realitatea furnizata de catre Beneficiar si care ar conduce la lezarea oricaror interese ale tertilor este in sarcina Beneficiarului. De asemenea Beneficiarul raspunde pentru nerespectarea drepturilor de proprietate intelectuala a tertilor, daca este cazul, in ceeea ce priveste siglele, machetele, sloganurile folosite etc.

Este strict interzis sa retineti, distribuiti, publica, sau de a folosi orice parte a continutului sau copii dupa acesta, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare.

Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul Printings.ro . Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la Printings.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la Printings.ro .

Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-urilor nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. Printings.ro poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul Printings.ro .

Printings.ro va garanteaza in conformitate cu legile Romaniei in vigoare:
calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

Printings.ro este magazinul virtual al S.C. XTEL COM S.R.L.

Produsele expuse in magazinul virtual Printings.ro sunt cu titlul de prezentare.

Ne rezervam dreptul de a schimba oferta de produse si pret fara o informare prealabila.
Multumim colaboratorilor nostrii pentru posibilitatea de a putea folsi/expune in totalitate sau partial produse pe care se regasesc brandurile lor.


Va multumim pentru accesare.

Va rugam consultati unul din consilierii printings.ro

Printings.ro

Contul meu | Vreau Tiparituri | Livrare Tiparituri Printuri | Tipografie Printuri | Contact
Termeni si conditii | Confidentialitate